14.10.10

SARA VILÀ GALÁN (ICV-EUiA)

Rosselló, 1979. Llicenciada en FILOSOFIA, especialitats: ètica intercultural, antropologia filosòfica i filosofia política, per la Universitat de Barcelona.

Adjunta Vicerpresidència Primera del Consell Comarcal del Segrià.
Membre de l’Executiva Nacional i Consell Nacional d’ICV.
Portaveu de l’àmbit de Immigració d’ICV Terres de Lleida. Vicepresidenta d’ACCIOnl.

Va estar regidora d’Iniciativa per Rosselló a l’Ajuntament de Rosselló (Lleida). Coordinació del programa Mirall/Mraya, Casal dels Infants del Raval amb el suport i finançament de la Fundació la Caixa, a Tànger (Marroc). Coordinació Territorial de l’Alt Pirineu i Aran, de la Secretaria per a la Immigració, Departament d’Acció Social i Ciutadania, a Tremp, Lleida i Barcelona. Membre de l’equip tècnic del Congrés Moviments Humans i Immigració Barcelona 2004, Institut Europeu de la Mediterrània (Departament d’Estudis de la Generalitat de Catalunya), Barcelona.

1 comentari:

Sara ha dit...

hola! Ha estat tota una experiència la Tribuna Oberta. Gràcies per convidar-me... aprofito que en has posat al bloc per deixar aquests links que expliquen amb molta claredat què és el dèficit fiscal i quin és el dèficit català... l'altre explica com un dèficit que era privat ha passat a ser públic de forma màgica i aprofitant que molta gent no sap com funciona el seu propi sistema econòmic... espero que aclareixi molts dels dubtes que han sortit durant el debat.

http://www.attac.tv/attaces/

http://www.zeniting.com/player.php?id=228&app=1&lang=Cat