Caminada 5 Km


Dissabte 1 d'agost de 2020 a les 19:45

Recollida de dorsals al lloc de sortida de les 19:00 a les 19:30
Sant Guim de Freixenet <--> Sant Guim Vell <--> Sant Guim de la Rabassa


FISONOMIA del RECORREGUT DE 5 KM
 CAMINADA DEL TREN DE SANT GUIM
SANT GUIM de Freixenet (Altiplà de la Segarra) 
Dissabte 1d'agost de 2020 a les 19:45

Caminada de Muntanya per camins amples sense corriols:

Recorregut pels camins que segueixen la via del tren que amb l'entrada en funcionament de l'estació de tren el 1885 donà origen a la vila de Sant Guim de Freixenet, abans anomenada Sant Guim de l'Estació.


Sortim del carrer de Pujol i Tarragó situat al costat de la fabrica de Pinsos Yak, a 250 metres davant les piscines municipals de Sant Guim de Freixenet  i ens dirigim cap a la via del tren per creuar el pont nou sobre la mateixa per seguir el camí a Sant Guim Vell i creuar el  pas cobert del tren (Km 2) veient a la nostra esquerra l'antic convent jesuïta i el castell.  Una vegada passat el pas cobert del tren pugem a Sant Guim de la Rabassa i passem pel carrer de les flors, el seu carrer principal i després de creuar el pont per sobre la via, aquest molt antic, trobarem  l'avituallament (Km 2,5per hidratar-nos i refrescar-nos on farem mitja volta per tornar al mateix lloc de sortida pel mateix camí que haurem fet a l'anada   

Anada: 
Sant Guim de Freixenet (els Carrals: 752 m. alt.) - Sant Guim Vell (Pas cobert del Tren: 701 m. alt.) - Sant Guim de la Rabassa (721 m. alt.)

Tornada: 
Sant Guim de la Rabassa (721 m. alt.) - Sant Guim Vell (Pas cobert del Tren: 701 m. alt.) - Sant Guim de Freixenet (els Carrals: 752 m. alt.)