Cursa 10 Km

Dissabte 1 d'agost de 2020 a les 20:00

Imprescindible tenir 18 anys el dia de la cursa

Recollida de dorsals al lloc de sortida de les 19:00 a les 19:40FISONOMIA del RECORREGUT DE 10 KM
 CURSA DEL TREN DE SANT GUIM
SANT GUIM de Freixenet (Altiplà de la Segarra) 
Dissabte 1 d'agost de 2020 a les 20:00


Sortim del carrer de Pujol i Tarragó situat al costat de la fabrica de Pinsos Yak, a 250 metres davant les piscines municipals de Sant Guim de Freixenet  en direcció al camí que porta a la carretera de Sant Guim Vell, a la qual no s'hi arriba, doncs donem mitja volta i tornem a passar per la línea de meta (Km 1.400) des d'on ens dirigim cap a la via del tren per creuar el pont nou sobre la mateixa (Km 2) per seguir el camí a Sant Guim Vell i creuar el  pas cobert del tren (Km 3,2) veient a la nostra esquerra l'antic convent jesuïta i el castell.  Una vegada passat el pas cobert del tren pugem a Sant Guim de la Rabassa i passem pel carrer de les flors, el seu carrer principal i després de creuar el pont per sobre la via, aquest molt antic, trobarem el primer avituallament (Km 3.900) per hidratar-nos i refrescar-nos per continuar camí cap al poble de La Rabassa que el veiem al fons a la nostra esquerra (Km 4), i al arribar al encreuament de camins on trobaremm un paller (Km 5) veurem el pont per sobre de la via del tren que passarem per arribar al  segon avituallament (Km 5.700) ben aprop de La Rabassa on farem mitja volta per tornar al mateix lloc de sortida pel mateix camí que haurem fet a l'anada i tornarem a trobar el que serà el tercer avituallament (Km 7.500) abans de creuar el pont sobre la via del tren a Sant Guim de la Rabassa.  

Cursa de Muntanya o trail rural per camins amples sense corriols:

Recorregut pels camins que segueixen la via del tren que amb l'entrada en funcionament de l'estació de tren el 1885 donà origen a la vila de Sant Guim de Freixenet, abans anomenada Sant Guim de l'Estació.

Anada: 
Sant Guim de Freixenet (els Carrals: 752 m. alt.) - Sant Guim Vell (Pas cobert del Tren: 701 m. alt.) - Sant Guim de la Rabassa (721 m. alt.) -  (La Rabassa (690 m. alt.)

Tornada: 
La Rabassa (690 m. alt.) - Sant Guim de la Rabassa (721 m. alt.) - Sant Guim Vell (Pas cobert del Tren: 701 m. alt.) - Sant Guim de Freixenet (els Carrals: 752 m. alt.)