3.7.13

Enllaços INSCRIPCIONS GRATUÏTES fins DIMECRES 10 DE JULIOL

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Al accedir a la inscripció de la cursa diu "gratuïta sense xip". És un error o cal seguir aquest procediment.
Gràcies

Tribuna Oberta ha dit...

Si, a partir d'aquesta tarda les inscripcions a la cursa de 5 Milles també son gratuïtes com les curses per menors de 16 anys, però per contra no es cronometraran amb xip, degut al poc nombre d'inscrits a data d'avui.

Anònim ha dit...

Gracies per la resposta. Llavors no fareu classificacions ?

Tribuna Oberta ha dit...

Ens remetem al publicat el 5-7-13:

Atès que fins el moment hi ha molts pocs inscrits a la 1a Cursa 5 Milles Tribuna Oberta a Sant Guim de Freixenet del proper dissabte 13 de juliol, aquesta no es cronometrarà amb xip i serà gratuïta. S'ha notificat als participants inscrits aquest canvi,i també que podran recuperar l'import abonat per l'inscripció. També les caminades seran gratuïtes. Per aquest motiu queda sense efecte el reglament de la cursa i les caminades, restant vigent el de les curses per a menors de 16 anys, que ja eren gratuïtes.

Tot i l’exposa’t anteriorment, l'organització farà el possible per premiar l'esforç dels participants que acudeixin a córrer o caminar de forma no competitiva el proper dissabte 13 de juliol a Sant Guim.i també a oferir-los els serveis necessaris per gaudir d'un dia d'esport i salut a Sant Guim. I també segueix en vigor l’entrada gratuïta a la PISCINA pel participant i un/a acompanyant.

Tribuna Oberta ha dit...

Mes informació: tel. 678 050 037