19.6.13

 Reglament 1a Cursa 5 Milles Tribuna Oberta


Art. 1
            Tribuna Oberta i l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, i sota el control del Comitè Català de Jutges organitzen la 1a Cursa 5 Milles Tribuna Oberta a Sant Guim de Freixenet el dissabte 13 de juliol de 2013 a les 19.30 hores.

Art. 2
El circuit amb una distància de 5 Milles, 8.046 metres, te la seva sortida i arribada al  Passeig Enric Granados, davant del Casal Parroquial de Sant Guim de Freixenet. El recorregut està degudament senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. La primera meitat per asfalt i la segona per amples camins en bon estat. El desnivell acumulat de baixada i pujada és de 83 metres. El temps màxim per realitzar la prova és de 1 hora i 30 minuts.

Art. 3
                Les inscripcions s’hauran de fer mitjançant la web www.championchip.cat i tenen un preu de 7 euros pel titulars de xip groc, els qual cal que anotin el codi al fer la inscripció,  i 9 euros pels qui no en disposin i corrin amb el xip blanc de lloguer. Per poder participar i optar a classificar-se s’ha de córrer amb el xip lligat a la sabatilla i amb el dorsal ben visible. La data límit per fer la inscripció és el dijous 11 de juliol a les 24 hores. Les classificacions es publicaran a la web: www.championchip.cat un cop finalitzada la cursa, on també es podrà descarregar el diploma amb el temps real obtingut.

Art. 4
                    1 euro de l’import de cada inscripció serà lliurat  per a finalitats socials (0,50 euros per l’Associació Amics del Casal, per col·laborar en la recaptació de fons per a la seva rehabilitació i 0,50 euros per a Càritas Parroquial de Sant Guim de Freixenet).
                   
                    Art. 5
                    Les categories, femenines i masculines,  es regiran per l’any de naixement:

  1. Juvenil – Júnior – Promesa ..... nascuts/es del 1991 al 1997 (16 a 22 anys)
  2. Sènior ...................................... nascuts/es del 1979 al 1990 (23 a 34 anys)
  3. Veterà ...................................... nascuts/es del 1964 al 1978 (35 a 49 anys)
  4. Super Veterà ........................... nascuts/es el 1963 i abans (50 anys i majors)  
Art. 6
El mínim  d'edat per participar a la prova és 16 anys. Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització signada del seu pare, mare o tutor legal  o ésser signada per aquests en el document que els lliurarà  l'organització al recollir el dorsal. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat i/o la identitat de l’atleta.

Art. 7
Tindran premi, com a mínim, els tres primers homes i tres primeres dones de la classificació general. També, com a mínim, la primera dona i el primer home de cada categoria. El o la participant que tingui premi a la classificació general no en tindrà en la seva categoria.
També tindrà premi, com a mínim, el primer equip femení i masculí (sumant els tres millors temps de l’equip). Així mateix hi hauran premis especials pel club amb més participants, el corredor i corredora de major edat i el primer corredor i primera corredora  local (resident o nascut/da a Sant Guim de Freixenet).

Art. 8
Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Jutge Àrbitre, acompanyades de 50 €, com a dipòsit, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa. En el cas de ser acceptada la reclamació, es tornarà el dipòsit.

Art. 9
                    Aquesta competició es regirà d’acord amb la Normativa de Curses de Fons de la FCA i tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d’acord amb el Reglament de la IAAF.

Art. 10
              Tribuna Oberta, l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet i la Federació Catalana d'Atletisme, no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta competició.

                    Art. 11
                   L’organització recomana beure molta aigua abans, durant i després de la cursa. A tal efecte, s’establiran els avituallaments necessaris abans de la cursa, durant i després. Al final també hi haurà avituallament sòlid, per exemple iogurts artesanals del nostre patrocinador El Pastoret. També, òbviament, es disposarà del serveis sanitaris adients per a qui ho pugui necessitar i hi haurà serveis de vestidor, wc, guardabosses i dutxes.

Art.12
El fet d’inscriure’s a la Cursa 5 Milles Tribuna Oberta, autoritza expressament l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges de les persones participants.
                   
                    Art. 13
                   Oportunament s’anunciarà el lloc  i ample horari de recollida del dorsal i les invitacions per l’accés a la piscina municipal pels participants i acompanyants. El programa de la jornada serà anunciat en el bloc de Tribuna Oberta i/o particularment a cada inscrit en l’adreça electrònica facilitada al fer l’inscripció. Tant mateix, qualsevol modificació i millora d’aquest reglament serà comunicada pels mitjans anunciats anteriorment.

                    Art. 14
                    La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del preceptuat en aquest Reglament.

                    Art. 15
               Tribuna Oberta i l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet, desitgen a  tots els participants una bona preparació per la cursa i una  feliç estada a Sant Guim en companyia dels seus familiars i amics.