25.7.13

Domingo Catalán lliura el premi al 1r inscrit participant a la 1a edició de la Cursa 5 Milles Tribuna Oberta a Sant Guim de Freixenet

















Aquesta tarda ha tingut lloc el lliurament a la tenda Esports Atleta's d'en Domingo Catalán de l'obsequi d'un xandall Adidas que en Domingo va fer a la 1a Cursa 5 Milles Tribuna Oberta a Sant Guim.

El xandall havia  de ser lliurat al final del repartiment de premis, però degut a la pluja que va fer acte de presencia ja a punt de finalitzar quan  només faltava lliurar aquest premi i el premi al club amb més participants (Fondistes Cervera) que es va poder fer amb rapidesa sense que pugessin a l'escenari.

L'organització va decidir lliurar aquest premi al participant inscrit en primer lloc a la Cursa i aquest va ser Robert Guirado que ho va fer el diumenge 23 de juny a les 9:19 hores. I pocs minuts després també el seu fill de 16 anys que va fer un excel·lent resultat a la cursa. 

Senyalar que aquest avançat participant és el Robert de Badalona, que tal com ens comenta en Xavier Bonastre en la seva crònica van fer bona part del recorregut amb ell.

I finalment cal mencionar que Esports Atleta's d'en Domingo Catalán ja va col·laborar amb la cursa de Sant Guim en la seva primera edició l'any 1986, en la qual el campió del món de 100 Km va córrer i va fer pòdium. 

Esperem que l'any vinent hi hagi més atletes com en Robert que s'inscriguin amb setmanes d'antelació i ens omple de satisfacció haver pogut comptar de nou en aquesta primera edició amb la col·laboració d'en Domingo Catalán.